Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

www.chorapensviat.com

I. ПРЕДМЕТ

 Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между „Даик 7” ЕООД от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн chorapensviat.com  (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на chorapensviat.com  (с изключение на линка към настроящите “Общи условия”), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези “Общи условия”. “Даик 7” ЕООД е дружество, регистрирано под ЕИК: 121894234 по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление в гр.София, жк.Младост 3, бл. 364, ап. 53.

ІІ. ПОРЪЧКА

Поръчките се oбработват всеки ден. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Всички цени са в лева с включен ДДС.

Всяка поръчка ще се изпраща с опция „Преглед”. При отказ от направената поръчка от страна на клиента транспортните разходи по нейното връщане са за сметка на клиента.

Възможно е да вземете Вашата поръчка и от Магазина ни в гр София – ул Цар Симеон 120.

III. ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

 Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка спрямо актуалните цени на куриерските фирми.

 Безплатната доставка при достигане на обявената от нас сума за пазаруване в сайта ни от 45,00 лв. важи само за територията на Република България до избран от клиента ОФИС на Спиди или Еконт. За безплатна  доставка до адрес сумата за пазаруване трябва да бъде над 69.00 лв.

Chorapensviat.com  има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените chorapensviat.com  има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Chorapensviat.com  се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена. Възможно е изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

– Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност, в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

 – Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

 – Липса на телефон за контакт с потребителя.

 При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

IV. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

– Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Възможно е плащане в брой както и с Банкова карта.

 – Чрез Банков превод към Банка ДСК ЕАД по сметката на ДАИК 7 ЕООД с  IBAN: BG45STSA93000001683588

– Директно с Вашата Банкова карта през ПОС терминал при получаване на поръчаната стока от нашия магазин намиращ се в гр. София, ул Цар Симеон N 120

V. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването и. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Потребителят ще получи обратно своето плащане в срок до 14 дни, без стойността на транспортните разходи.

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуване, недействителност, изпълнение или прекратяване ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на ТЪРГОВЕЦА, съобразно българското законодателство.